• Pure passie voor haar
  • Iedereen dezelfde service

Maak online een afspraak

Dames kapper Eindhoven

Kom je binnenkort eens langs bij van der Heijden kappers: dé dames kapper in Eindhoven? Van het knippen van de puntjes tot aan een complete make-over met gellak, haarverlenging en een haarkleur volgens de allerlaatste trends. Geen wens is voor ons te gek.

Ga eens een keer voor wat anders bij de dames kapper in Eindhoven

Natuurlijk houden we jouw haren graag gezond door een flinke punt te knippen en verzorgen we het haar met de beste producten. Maar het allerliefste voorzien we je van een totaal andere look. Wil jij je lange lokken terug met haarverlening? Ga je voor de hipste haarkleur die past bij het seizoen? Of kies je voor een frisse uitstraling door je wenkbrauwen te laten epileren en verven? Bekijk deze én alle andere mogelijkheden op onze online prijslijst.

Loop ontspannen de deur uit na een schoonheidsbehandeling

Je werkt fulltime, je hebt een druk sociaal leven en je hebt tal van andere activiteiten, zoals sporten of het beoefenen van een hobby, te doen. Tijd voor jezelf schiet er hierdoor snel bij in. Combineer daarom een bezoek aan de dames kapper met een bezoek aan de beautysalon in Eindhoven. Voel je mooi, zelfverzekerd en gelukkig en kies uit onder andere verschillende gelaatsbehandelingen, een verzorgende manicure en harsbehandelingen.

Bekijk de prijzen online en maak een afspraak

Wil je graag weten wat een behandeling voor dames door onze kapper in Eindhoven kost? Bekijk alvast de prijslijst en plan een afspraak online in. Vragen? Die stel je door te bellen naar 040-2812764.

Laat wat van je horen


Fantastisch als je contact met ons op wilt nemen. Vraag maar raak, we helpen je graag!

Openingstijden


Dinsdag 08:30 – 17:30

Woensdag 08:30 – 17:30

Donderdag 08:30 – 20:00

Vrijdag 08:30 – 17:30

Zaterdag 08:00 – 16:00


Contact


Adres ‘Hofke 137  5441 AK Eindhoven

Telefoon 040-2812764

Email info@kapsalontheravanderheijden.nl