• Pure passie voor haar
  • Iedereen dezelfde service

Maak online een afspraak

Kapper Eindhoven

Zoek je een kapper in Eindhoven? Kom dan eens langs bij van der Heijden kappers in Tongelre. Van een spraytan tot aan het knippen van de puntjes en van het zetten van highlights of lowlights tot aan het verven van haren. Voor zowel dames als heren kun je bij ons een afspraak maken. Wanneer neem jij plaats in onze stoel?

De mogelijkheden voor dames zijn eindeloos bij de kapper in Eindhoven

Of je nu graag een permanentje laat zetten, volume aan het haar wil geven met highlights of lowlights of je haar laat verven volgens de laatste kleurtrends. Bij de kapper in de Eindhovense wijk Tongelre zijn de mogelijkheden eindeloos. En heb je een leuk kapsel op Pinterest gezien? Neem het beeld vooral mee, zodat we je kunnen adviseren in de stoel.

Trendgevoelige en tijdloze herenkapsels worden geknipt in de salon

Ben je al jaren erg tevreden met je kapsel en wil je dit ook graag zo houden? Of wil je eens een keer iets totaal anders? Wat jouw haarwensen ook zijn, onze kapper in Tongelre luistert er graag naar. Zo verlaat ook jij met een glimlach onze salon.

Plan een afspraak in wanneer het jou uitkomt!

Of je nu graag op een koopavond in de stoel komt zitten, vroeg in de ochtend of in het weekend. Vijf dagen per week staan onze gedreven kappers voor je klaar in Tongelre (Eindhoven). Een afspraak maak je door te bellen naar 040-2812764 of je plant de afspraak in onze online agenda in. Waar gaat jouw voorkeur naar uit?

Relevante links

kapper eindhoven zonder afspraak | pedicure eindhoven | schoonheidssalon eindhoven

Laat wat van je horen


Fantastisch als je contact met ons op wilt nemen. Vraag maar raak, we helpen je graag!

Openingstijden


Dinsdag 08:30 – 17:30

Woensdag 08:30 – 17:30

Donderdag 08:30 – 20:00

Vrijdag 08:30 – 17:30

Zaterdag 08:00 – 16:00


Contact


Adres ‘Hofke 137  5441 AK Eindhoven

Telefoon 040-2812764

Email info@kapsalontheravanderheijden.nl