• Pure passie voor haar
 • Iedereen dezelfde service

Maak online een afspraak

Pedicure Eindhoven

Een pedicure van Beautysalon Esmay in Eindhoven verzorgt niet alleen jouw voeten intensief. Je voeten zien er ook nog eens prachtig uit. De beautysalon bezoek je in de salon van van der Heijden kappers. En wil je een afspraak maken? Dan plan je jouw pedicure in Eindhoven online of telefonisch in!

Verschillende behandelingen voor een pedicure in Eindhoven

In de beautysalon kies je uit verschillende pedicures. Waar gaat jouw voorkeur naar uit? Je hebt bij ons de keuze uit de volgende pedicures:

 • Cosmetische voetverzorging:

  Bestaande uit een voetenbad, nagels worden geknipt en geveild, nagelriemen worden verzorgd en jouw voeten worden gemasseerd met verzorgende vitamine E Oil.

 • Costemtische voetverzorging luxe:

  Bestaande uit een voetenbad, nagelriemen worden verzorgd, nagels worden geknipt en geveild, jouw voeten worden gemasseerd met verzorgende vitamine E Oil en voorzien van CND shellac.

  Combineer een pedicure met een manicure

  Wist je dat je in deze beautysalon voor diverse behandelingen kunt kiezen, naast een pedicure? Je kunt bijvoorbeeld ook je nagels voorzien van een verzorgende manicure. En je loopt wekenlang rond met nagels in een van de vele kleuren van CND shellacs.

Boek jouw pedicure online of telefonisch

Natuurlijk wil je wel zeker zijn van een plekje in de beautysalon. Daarom kun je jouw afspraak online of telefonisch via 040-2812764 inplannen. Wij horen graag voor welke pedicure je het liefste kiest in onze beautysalon in Eindhoven.

Laat wat van je horen


Fantastisch als je contact met ons op wilt nemen. Vraag maar raak, we helpen je graag!

Openingstijden


Dinsdag 08:30 – 17:30

Woensdag 08:30 – 17:30

Donderdag 08:30 – 20:00

Vrijdag 08:30 – 17:30

Zaterdag 08:00 – 16:00


Contact


Adres ‘Hofke 137  5441 AK Eindhoven

Telefoon 040-2812764

Email info@kapsalontheravanderheijden.nl