Een spontaan en gedreven team

Het team van der Heijden kappers ontvangt je met een glimlach. Ze zijn altijd vrolijk. Gepassioneerde kappers die houden van het werk en van hun klanten. Het is dan ook niet voor niets dat velen al heel lang klant zijn bij van der Heijden kappers. Je wordt er goed geknipt en het is er reuze gezellig met deze meiden!

 

Thera : Eigenaresse, Master styliste, kleurspecialist, Opsteken, Manager

Ik werk bij van der Heijden kappers omdat: ik in 1976 bij mijn ouders in de kapsalon ben begonnen op 16 jarige leeftijd. Veertig jaar geleden dus. In 1994 heb ik de zaak overgenomen. Hier vind ik elke dag de uitdaging om klanten te adviseren en blij te maken met hun haar.
Mijn passie in het kappersvak is: letterlijk met mijn handen in het haar zitten. Kleuren, knippen, creatief bezig zijn met haar; heerlijk! Een klant die enthousiast haar spiegelbeeld bekijkt, daar word ik nog steeds vrolijk van.
Wat ik mijn klant wil bieden: Jaren vak ervaring met elke keer een nieuwe trend waardoor ik voor een passend imago kan zorgen.

 
 

Romy van Griensven: Top styliste, Kleur specialist , Haar verlenging, Nagel stylist, Stage begeleidster.

Ik werk bij Kapsalon Thera van der Heijden omdat: iik daar mijn algehele creativiteit en passie kan uitoefenen.
Mijn passie in het kappersvak is: mensen zich in zichzelf te laten geloven door ze mooier te maken.
Wat ik mijn klant wil bieden: dat ze geloven in mijn ervaring en kennis.

 
 

Esmay van Griensven: Schoonheidsspecialist (Beauty Salon Esmay )

Ik werk bij van der Heijden kappers omdat: de kapsalon van mijn moeder is. Daarin heb ik een eigen schoonheidssalon: Beautysalon Esmay. Deze samenwerking is voor ons allebei top.
Mijn passie in de schoonheidssalon is: klanten bewust te laten worden hoe ze met een goede verzorging de huid optimaal kunnen houden. En met een heerlijke ontspannende massage de klant weer helemaal zen te laten zijn.
Wat kan ik mijn klant bieden: goed advies. Heerlijk doeltreffende behandelingen die bij het huidtype past en een moment voor de klant zelf.

 
 

Kitty Brouwers Top styliste, manicure

Ik werk bij van der Heijden kappers omdat: het een huiselijk en gezellig familiebedrijf is waar kwaliteit voorop staat en ik mezelf als kapster heb kunnen ontplooien. Ik werk er al bijna 20 jaar en heb in die tijd veel nieuwe mensen mogen ontmoeten en een leuke groep van vaste klanten opgebouwd.
Mijn passie in het kappersvak is: het bezig zijn met klanten en hun verhalen. Vaak gaat het niet alleen om knippen, maar ook om een luisterend oor te bieden. Het blijft leuk om mensen met een nieuw kapsel en een blij gezicht naar buiten te zien gaan.
Ik bied mijn klanten: niet alleen een luisterend oor, maar ook graag een nieuw inzicht in welk kapsel het best bij hun past. Met een nieuw, pittig kapsel kom je vaak vlotter over en straal je zelfvertrouwen uit.